Říjen 2008

HD = 31.10.2008

31. října 2008 v 22:36 | =//BibinQa//= |  Hodnocení Dne

JujQyyyy!

Co se týče BloGu:
  • Mam Nový design , jak ste si mohli všimnout už druhý za dnešeQ : jeden na téma Halloween a tento.. Tag Můžete písnout , jag se vám new des. líbí? = MocQy fěkujuico fileSuSeNQeico file za super design..:-*
  • Vyhrála sem dneska ico file SONB ico file JuPíQ xD , takže super den!
Jináč :
  • Škola děs , z fyziky propadám xD .. Mnom.. Tim se teďQa nebudu zatěžovat ;)
  • JinaQ Good!
*
Tag se mějte Fajnově MilánQové!ico file
Lofuju svý eSBénQaaa :)ico file
*
ico filepaico file

Brú Noc

31. října 2008 v 22:35 | =//BibinQa//= |  Moje Sdělení
Du Spát
xD
Brou NocQu

DesiGn by SuSeNQa

31. října 2008 v 22:33 | =//BibinQa//= |  DesiGny
  • 31.10.
  • Design : Jessica Alba
  • AutorQa : SuSeNQa
Záhlaví :

Diplom 4.9

31. října 2008 v 22:23 | =//BibinQa//= |  Za SON..

Diplom 4.8

31. října 2008 v 22:00 | =//BibinQa//= |  Za Bleskowky

Hlásky

31. října 2008 v 21:23 | =//BibinQa//= |  Hlasujte For Me
Ahojky
Takže pokud jste ještě nehlasovali , tak potřebuju hlásnout :
*
!!!!!!!!!!!
A nově : jsem v SONB / 2. kolo
*
Tak plsky
*
děkuju moc


Jessica Simpson - Fotky

31. října 2008 v 18:53 | =//BibinQa//= |  Jessica Simpson
v


Jessica Simpson - Diskografie

31. října 2008 v 18:51 | =//BibinQa//= |  Jessica Simpson

Diskografie

2006 A Public Affair
2004 Rejoyce
2003 In This Skin
2001 Irresistible
1999 Sweet Kisses

Hilary Duff - Diskografie

31. října 2008 v 18:48 | =//BibinQa//= |  Hilary Duff
Dignity (2007*)

Hilary Duff - Filmografie

31. října 2008 v 18:47 | =//BibinQa//= |  Hilary Duff
2006 - Holky v balíku (Material Girls)
2005 - Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice)
2005 - Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2)
2005 - Pan Božský (Perfect Man, The)
2004 - Moderní popelka (Cinderella Story, A)
2004 - Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen)
2003 - Agent Cody Banks (Agent Cody Banks)
2003 - Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie)
2002 - Cadet Kelly (Cadet Kelly)
2001 - Slez ze stromu (Human Nature)
1999 - Soul Collector
1998 - Casper a Wendy (Casper Meets Wendy)
1998 - Podoby lásky / Srdce ti napoví (Playing by Heart)
1997 - Pravé ženy (True Women)

Hilary Duff - fotky

31. října 2008 v 18:45 | =//BibinQa//= |  Hilary Duff
děkuju zdroji za pěkné fotečky

Hilary Duff - Avatary

31. října 2008 v 18:44 | =//BibinQa//= |  Hilary Duff
Image Hosted by ImageShack.us Made by Kat ----------------- Image Hosted by ImageShack.usMade by Fomle --------------- Image Hosted by ImageShack.usMade by Fomle --------------- Image Hosted by ImageShack.us

Hilary Duff - Životopis

31. října 2008 v 18:43 | =//BibinQa//= |  Hilary Duff

Hilary Duff

Povolání: Herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka
Věk: 21
Datum narození: 28. 09. 1987
Místo narození: Houston, Texas, USA
Znamení: Váhy

Životopis

Hilary Duff od pěti let navštěvovala balet a po dvou letech se dostala do známého tanečního klubu The Nutcracker (u nás známý jako Louskáček). Později začala hrát v reklamách a v jedenácti letech uspěla v konkurzu na film "Casper Meets Wendy (Casper a Wendy)", který ji pomohl ke slávě a úspěchu.

Potom hrála jen maličké role - například v Chicago Hope, ale ve třinácti uspěla v konkurzu na TV seriál Lizzie McGuire kde si zahrála spolu s její sestrou Haylie . Američani si tento seriál zamilovali (a s ním samozřejmě i Hilary). V pár dílech dokonce i zpívala, a protože to nebylo vůbec špatné, rozhodla se, že bude i zpěvačka. A tak vlastně vzniklo její první CD Santa Claus Lane, později nazpívala i některé písně na soundrack k seriálu Lizzie McGuire.

To už Hilary znala celá Amerika, takže se není co divit, že ji režiséři začali obsazovat do filmů jako o závod. Po filmu "Casper Meets Wendy (Casper a Wendy)" následovaly filmy "Agent Cody Banks" a "Cadeth Kelly (Kadetka Kelly)". Potom skončilo natáčení seriálu Lizzie McGuire, a tak se produkce rozhodla natočit film "The Lizzie McGuire Movie (Italské prázdniny)", čímž seriál Lizzie McGuire nadobro zpečetili. Mimochodem také nazpívala tři písničky pro Walta Disneye - The Tiki Tiki Tiki Room, Circle Of Life a se svou sestrou Haylií Duff nazpívala singl k filmu Lady & Tramp - The Siamese Cat song a také nazpívala písničky na soundtracky téměř ke všem filmům, ve kterých si zahrála.

Hilary dokonce za film získala cenu za nejlepšískupinu a začala se zpěvu věnovat naplno. Na konci roku 2003 jí vyšlo již druhé a více úspěšné album Metamorphosis a také byla nečekaně vydána deska Most Wanted, což byl takový souhrn nejhránějších písní, včetně nějakých novinek a bonusů, natáčela film "Cheaper by the Dozen (Dvanáct do tuctu)", v dubnu 2004 vyhrála cenu za nejlepší zpěvačku roku na Kids ChoiceAwards.

Tím Hilaryina kariéra rozhodně nekončí. V roce 2004 se v kinech objevily její další filmy - "A Cindrella Story (Moderní Popelka)" a "Raise Your Voice (Nikdy to nevzdávej)"a taky se na pultech objevilo nové CD - Hilary Duff, se kterým Hilary zaznamenala velký úspěch. 1. ledna vyšel film "Human nature (Slez ze stromu)", dále následovalo pokračování filmu "Cheaper by the Dozen 2 (Dvanáct do tuctu 2)" a také film "The Perfect Man (Pan Božský)".

V roce 2006 si Hilary na chvíli dala "pohov" a natočila pouze film "Material Girls (Holky v balíku)", ve kterém si zahrála se svou starší sestrou Hayli Duff a také vydala CD 4EVER Hilary Duff, což byla výběrovka jejich hitů a spousta remixů.

V roce 2007 je Hilary už zase pilná jako včelička. Namluvila v kresleném filmu kočku Sunshine Goodness. Dále natočila film "War. INC.", ve kterém si zahrála popovou hvězdu. Sotva skončilo natáčení filmu War.Inc vrhla se na další a to Safety Glass. Vydala album Dignity s veleúspěšnými singly With Love a Stranger, které burcují americké hitparády a které se naprosto liší od jejich předešlých alb - je spíš v tanečním stylu a také jeho limitovanou edici, která obsahuje i videoklipy. Její další novinkou (nejedná se ale o řadové album) je CD Unlimited, jenž obsahuje písně, které Hilary na svá alba nepoužila...

Hilary taky hrála ve filmu Saffety Glass a Greta.

Hilary má také svojí modní značku Stuff by Hilary Duff Pod touto značkou navrhuje oblečení pro teenagery, ale také pro barbínky. Dále šperky, boty, parfémy, ložní oblečení...

teenagerovskou roli roku. Potom si založila vlastní


Hilary Duff - With Stars

31. října 2008 v 18:41 | =//BibinQa//= |  Hilary Duff

Jessica Biel - Fotky

31. října 2008 v 18:28 | =//BibinQa//= |  Jessica Biel



Jessica Biel - Filmografie

31. října 2008 v 18:27 | =//BibinQa//= |  Jessica Biel
Filmografie :
2007 I Now Pronounce You Chuck and Larry ...
2007 Next ...Liz
2006 Iluzionista ...Sophie
2006 Home of the Brave ...Vanessa Price
2005 Elizabethtown...Ellen Kishmore
2005 Stealth ...Lt. Kara Wade
2005 Nightstalkers, Daywalkers & Familiars: Inside the world..
2005 London ...London
2004 Cellular...Chloe
2004 Blade: Trinity...Abigail Whistler
2004 It's a Digital World ...Regrettal
2003 Texaský masakr motorovou pilou ...Erin
2002 Rules of Attraction, The ...Lara Holleran
2001 Letní vzplanutí...Tenley Parrish
2000 Surprise! ...Mary Camden
1998 I'll Be Home for Christmas ...Allie
1997 Ulee's Gold ...Casey Jackson

Jessica Biel - Životopis

31. října 2008 v 18:25 | =//BibinQa//= |  Jessica Biel


Herečka
Datum narození:03.03.1982
Místo narození:Ely, Minnesota, USA
Znamení:Ryby

Životopis:
Jessica Biel se díky svému atraktivnímu vzhledu dostala do společnosti nejobsazovanějších mladých hereček současnosti. Debutovala v televizní sérii studia Warner Bros 7th Heaven a záhy se dostala k zakázkám jako Ulee's Gold, Summer Catch, I'll Be Home For Christmas, Pravidla vášně, Texaský masakr motorovou pilou či Cellular. Zanedlouho ji uvidíme po boku Orlanda Blooma v romantickém snímku Camerona Crowea Elizabethtown a akčním thrilleru Stealth. V příštích několika letech budou tituly v její filmografii přibývat jen pozvolna - je totiž rozhodnuta vrátit se zpět na univerzitu, neboť kvůli svým filmovým závazkům odchodil jen tři semestry.

Chad Michael Murray - Autogramy

31. října 2008 v 18:21 | =//BibinQa//= |  Chad Michael Murray

Chad Michael Murray - Kontakt

31. října 2008 v 18:21 | =//BibinQa//= |  Chad Michael Murray
*Chad Murray
11271 Ventura Blvd., PMB 431
Studio City, CA 91604
U.S.A
*Chad Michael Murray
c/o One Tree Hill
Warner Bros.
4000 Warner Blvd.
Building 2222
Burbank, CA 91522
U.S.A
*Chad Michael Murray
"One Tree Hill"
1223 N. 23rd Street,
Wilmington, NC 28405
U.S.A

Chad Michael Murray - fotky

31. října 2008 v 18:20 | =//BibinQa//= |  Chad Michael Murray
Fotky z filmu: